Volle maan 24 februari

Deze Volle maan valt nog voor de Lente-equinox en geeft je net dat duwtje in je rug wat je nog nodig hebt, datgene wat je nog kan gebruiken, wat je aandacht mag geven voordat het echt Lente is. Maar deze Volle maan laat ons ook zien hoe hard de natuur nog kan zijn, dat je niet te ver vooruit moet plannen. Niet alle plannen zijn praktisch, realistisch en haalbaar.

Hervind je kracht

We zijn toe aan veranderingen en kijken uit naar de Lente. Voel in je hart wat je echt graag wilt, wat je voeding wilt geven, wat je nodig hebt. Schep hier ruimte voor. Laat de frisse wind nog even door je leven waaien, laat het prille zonnetje je alvast verwarmen en start met het hervinden van de kracht in jezelf door datgene aan te pakken wat je al die tijd vooruit geschoven hebt.

Maan in Maagd

Deze Volle maan staat in het Aardeteken Maagd. Maagd houdt van orde, netheid en structuur en staat bekend om zijn praktische instelling. Maagd zorgt ervoor dat we wat meer overzicht krijgen in ons leven. Dat alles duidelijk wordt, alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Maagd zorgt voor veiligheid en zekerheid.

Zon in Vissen

De zon staat in het dromerige waterteken Vissen. Bij Vissen staat gevoel en emoties centraal. Ze focussen zich liever op het mystieke, op het spirituele.

De eerste stap

Wat wil je nu werkelijk aandacht geven? En wat heeft jouw aandacht niet meer nodig….Niet alles is namelijk realistisch, praktisch en haalbaar. Wees vooral lief voor jezelf en je lijf en voel waar je echt blij van wordt.

En ook al weet je nog niet waar het je zal brengen, zet nu je eerste stap. De eerste stap voor verandering, voor een nieuw begin, voor jezelf.