Nieuwe maan 28 juli

Het is vanavond Nieuwe maan, tijd om weer even stil te staan bij jezelf. En deze keer staat zij samen met de zon in het teken van Leeuw. Mijn eigen vertrouwde sterrenbeeld. 🥰

Leeuw

Leeuw is een krachtig teken, een vuurteken en volgt zijn hart. Dat maakt hem speels, creatief, warm, loyaal en beschermend naar zichzelf en zijn omgeving. De boodschap van leeuw is duidelijk: sta in je kracht en volg je hart! Behoud daarbij je authenticiteit en zet je onzekerheden opzij. Kijk in de spiegel en zie wie je bent, wie je werkelijk bent.

Kwaliteiten

Leeuw daagt jou uit om meer naar de voorgrond te treden en in je kracht te staan. Vergelijk jezelf niet met anderen. Anderen zijn er al genoeg, van jou is er maar één en geef jezelf eens een echt compliment. In mijn praktijk maak ik vaak mee dat men meer gefocust is op wat ze niet hebben of kunnen doen, dan op wat ze wel hebben of al hebben gedaan. Gebruik de kracht van Leeuw om je kwaliteiten te herkennen en erkennen en ga hiervoor staan. Als je niet onzeker was, als je niet zou twijfelen en alles kon en mocht doen. Wat zou je dan nu gaan doen?

Authenticiteit

Leeuw leeft vanuit zijn hart en geniet van het leven. Hij is blij en dankbaar met alles wat er is. Leeuw leeft vanuit zijn kern en staat voor authenticiteit, niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. Leeuw haalt de kracht in jou naar boven.

Het is zomer 🌞 vakantietijd. Ga genieten, maak nieuwe contacten, doe eens gek en laat jezelf verrassen!.

Ik wens iedereen een hele fijne vakantie toe.

De volgende Nieuw maan is op 27 augustus.